Журавлину вживають в їжу як у свіжому, так і в замороженому, моченому або сушеному вигляді, з неї готують соки, морси, желе, варення, киселі, коктейлі та журавлинний квас, або додають у салати, пироги та інші страви.
Ягоди цілий рік продаються в супермаркетах та на базарах.
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…