Журавлину вживають в їжу як у свіжому, так і в замороженому, моченому або сушеному вигляді, з неї готують соки, морси, желе, варення, киселі, коктейлі та журавлинний квас, або додають у салати, пироги та інші страви.
Ягоди цілий рік продаються в супермаркетах та на базарах.
Як незвичайна закуска особливий гарний гарбуз маринований. Пропонуємо вам дуже швидкий і легкий рецепт маринованого…
Жителі багатоквартирних будинків у різних областях України почали отримувати додаткові рахунки за газ. Третій рахунок…
Благодійний фонд Acted продовжує підтримувати українців, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі допомога надається…
В Україні середній розмір пенсійних виплат збільшився на понад 466 гривень, тепер середня пенсія складає…
Через повномасштабну війну в Україні погіршились економічні умови. Тому багато людей старшого віку йдуть працювати,…
Громадянам не потрібно спеціально обмінювати старі банкноти, оскільки вони залишатимуться дійсним платіжним засобом і можуть…