Молоко – 250 мл, макова начинка – 500 г, дріжджі сухі – 2 чайні ложки, цукор – 4 чайні ложки, борошно – 550 г, яйця – 2 шт., вершкове масло – 40 г, олія – 2 столові ложки, жовток – 1 шт., молоко (для змащування) – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати макову начинку.
Готові булочки присипати цукровою пудрою.
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…