Молоко – 250 мл, макова начинка – 500 г, дріжджі сухі – 2 чайні ложки, цукор – 4 чайні ложки, борошно – 550 г, яйця – 2 шт., вершкове масло – 40 г, олія – 2 столові ложки, жовток – 1 шт., молоко (для змащування) – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати макову начинку.
Готові булочки присипати цукровою пудрою.
Багато людей вважають, що спадщина — це лише квартира, будинок, земля або гроші. Але це…
Не всі сорти редиски дають хороший урожай. Тому до вибору насіннєвого матеріалу треба підходити обачно.
У сезон полуниці здивуйте рідних та гостей неймовірним десертом з цієїї ягоди. Це неймовірно смачно!
Частина споживачів житлово-комунальних послуг матиме додаткові витрати. Експерт попередив про важливу процедуру.
Уряд нарешті ухвалив дуже важливе рішення стосовно пенсій. Хоча зроблено це із кричущим порушенням встановлених…
Банківські рахунки боржників за житлово-комунальні послуги під загрозою арешту – експерт пояснив деталі.