Молоко – 250 мл, макова начинка – 500 г, дріжджі сухі – 2 чайні ложки, цукор – 4 чайні ложки, борошно – 550 г, яйця – 2 шт., вершкове масло – 40 г, олія – 2 столові ложки, жовток – 1 шт., молоко (для змащування) – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати макову начинку.
Готові булочки присипати цукровою пудрою.
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…