Знадобляться
Доведіть воду до кипіння, посоліть, додайте спеції і всипте 200 г рису сорту «Басматі» або іншого сорту (замочувати і промивати рис не треба).
Обов’язково розмішайте рис відразу і ще раз – через дві хвилини, щоб він не прилип до дна каструлі.
Варіть 10 хвилин при слабкому кипінні.
Після чого злийте воду, вийміть прянощі і додайте у готовий рис 1-2 столові ложки оливкової олії (можна замінити на вершкове масло).
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…