Знадобляться
Доведіть воду до кипіння, посоліть, додайте спеції і всипте 200 г рису сорту «Басматі» або іншого сорту (замочувати і промивати рис не треба).
Обов’язково розмішайте рис відразу і ще раз – через дві хвилини, щоб він не прилип до дна каструлі.
Варіть 10 хвилин при слабкому кипінні.
Після чого злийте воду, вийміть прянощі і додайте у готовий рис 1-2 столові ложки оливкової олії (можна замінити на вершкове масло).
Перша весняна зелень, перші ніжні овочі і, звичайно, салат з редиски - це прикмети квітня.…
В Україні працює система безоплатної правової допомоги. Вона допомагає людям вирішувати юридичні питання, зокрема в…
З січня 2025 року змінено правила встановлення інвалідності та призначення пенсій за інвалідністю. Відповідні зміни…
Хочете отримати хороший урожай полуниці? Не забудьте вчасно внести правильне підживлення. Розповідаємо про найефективніше.
Великдень не за горами, тож варто запастися рецептами святкових страв. Обов'язково спробуйте приготувати цю сирну…
Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…