Знадобляться
Доведіть воду до кипіння, посоліть, додайте спеції і всипте 200 г рису сорту «Басматі» або іншого сорту (замочувати і промивати рис не треба).
Обов’язково розмішайте рис відразу і ще раз – через дві хвилини, щоб він не прилип до дна каструлі.
Варіть 10 хвилин при слабкому кипінні.
Після чого злийте воду, вийміть прянощі і додайте у готовий рис 1-2 столові ложки оливкової олії (можна замінити на вершкове масло).
Телевізор став звичною частиною нашого повсякденного життя. Ми дізнаємося про новини, відпочиваємо за улюбленими фільмами,…
Чоловік разом із донькою отримували державну допомогу на проживання як внутрішньо переміщені особи. Суд визнав…
У різні епохи та культурах люди спостерігають одну закономірність: жінки живуть довше за чоловіків. І…
Продаж завжди залишався серцем роботи Domino. Понад двадцять років лідерства на українському ринку fashion-рітейлу та…
Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…
9-го жовтня активний циклон зміщуватиметься з Криму трохи на північ і надалі. Тож у четвер…