Варення можна готувати не лише влітку: з чого взимку можна зварити солодощі до чаю

Этот материал также доступен на русском языке

варенье из тыквы и  яблок
Сезон приготування варень не обмежується літом та осінню. Їх можна варити майже цілий рік.

Взимку можна приготувати варення з гарбуза та яблук. За бажанням можна додати заморожені ягоди або апельсин.

Інгредієнти:

гарбуз – 700 г, яблука – 300 г, ягоди – 100 г або апельсин, цукор – 700 г.

Приготування

  • Нарізати гарбуз та яблука невеликими шматочками, додати ягоди або нарізаний апельсин.
  • Підготовлені ягоди засипати цукром і залишити на 3-5 годин.
  • Коли буде багато соку, поставити на вогонь, довести до кипіння, остудити.
  • Повторювати 5-6 разів.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?