курка – 1 шт., булгур – 2 склянки, апельсин – 2 шт., оливки – 6-7 шт., масло вершкове – 130 г, цедра лимона та апельсина, родзинки, гірчиця, мускатний горіх, італійські трави та сіль за смаком.
М’яке вершкове масло (100 г) змішати з сіллю, цедрою апельсина та лимона.
Все перемішати і акуратно помістити під шкіру курки – у філейній частині та з боків.
У булгур додати масло (30 г) і змішати з оливками, родзинками та часточками апельсина.
Начинку посолити, додати приправи і нафарширувати курку.
Зверху курку змастити гірчицею, приправами і посипати лимонною цедрою.
Запікати одну годину при температурі 180 градусів (перші 40 хвилин накрити фольгою).
Пенсіонерам, а особливо тим, хто мимоволі виявився внутрішньо переміщеною особою, не завжди вдається відстежити всі…
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…
Хочете, щоб на вашому столі завжди була свіжа зелень? Виростіть її самостійно. Ділимося лайфхаками, про…
Простий рецепт найулюбленіших ласощів дитинства. Обов'язково спробуйте!
Кабінет Міністрів України затвердить новий порядок транспортування пацієнтів на швидкій допомозі. Що потрібно знати під…