курка – 1 шт., булгур – 2 склянки, апельсин – 2 шт., оливки – 6-7 шт., масло вершкове – 130 г, цедра лимона та апельсина, родзинки, гірчиця, мускатний горіх, італійські трави та сіль за смаком.
М’яке вершкове масло (100 г) змішати з сіллю, цедрою апельсина та лимона.
Все перемішати і акуратно помістити під шкіру курки – у філейній частині та з боків.
У булгур додати масло (30 г) і змішати з оливками, родзинками та часточками апельсина.
Начинку посолити, додати приправи і нафарширувати курку.
Зверху курку змастити гірчицею, приправами і посипати лимонною цедрою.
Запікати одну годину при температурі 180 градусів (перші 40 хвилин накрити фольгою).
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам