курка – 1 шт., булгур – 2 склянки, апельсин – 2 шт., оливки – 6-7 шт., масло вершкове – 130 г, цедра лимона та апельсина, родзинки, гірчиця, мускатний горіх, італійські трави та сіль за смаком.
М’яке вершкове масло (100 г) змішати з сіллю, цедрою апельсина та лимона.
Все перемішати і акуратно помістити під шкіру курки – у філейній частині та з боків.
У булгур додати масло (30 г) і змішати з оливками, родзинками та часточками апельсина.
Начинку посолити, додати приправи і нафарширувати курку.
Зверху курку змастити гірчицею, приправами і посипати лимонною цедрою.
Запікати одну годину при температурі 180 градусів (перші 40 хвилин накрити фольгою).
Блекаути чи профілактика: навіщо складають нові таблиці відключень. Як працюватиме енергосистема України з жовтня?
Після атаки російських дронів на енергооб'єкти Славутича ЧАЕС залишилася без електропостачання. Деталі надзвичайної події.
В Україні планують змінити механізм обчислення зарплат педагогам. Це має зробити систему більш прозорою.
До процесу оцифрування трудових книжок внесли важливі зміни. Що треба знати застрахованим особам, щоб не…
У Верховній Раді України пропонують збільшити прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату. Що треба знати.
Частина українців у жовтні зможуть зекономити на електроенергії. Кому дозволили платити менше.