Оскільки Дракон родом із тих місць, де люблять рис, то і без страви з цього продукту важко уявити свято.
Пшеничне борошно – 300-350 грамів, молоко – 750 мілілітрів, рис – 300 грамів, сіль – 1 чайна ложка, апельсинова цедра – 1 чайна ложка, цукор – 3 столові ложки, дріжджі – 15 грамів, мед – 4 столові ложки і олія – за смаком.
Подати десерт, поливаючи медом і присипавши цукровою пудрою.
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.