Оскільки Дракон родом із тих місць, де люблять рис, то і без страви з цього продукту важко уявити свято.
Пшеничне борошно – 300-350 грамів, молоко – 750 мілілітрів, рис – 300 грамів, сіль – 1 чайна ложка, апельсинова цедра – 1 чайна ложка, цукор – 3 столові ложки, дріжджі – 15 грамів, мед – 4 столові ложки і олія – за смаком.
Подати десерт, поливаючи медом і присипавши цукровою пудрою.
Для ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС державою гарантовано низку пільг. Вони різняться залежно від…
Перша весняна зелень, перші ніжні овочі і, звичайно, салат з редиски - це прикмети квітня.…
В Україні працює система безоплатної правової допомоги. Вона допомагає людям вирішувати юридичні питання, зокрема в…
З січня 2025 року змінено правила встановлення інвалідності та призначення пенсій за інвалідністю. Відповідні зміни…
Хочете отримати хороший урожай полуниці? Не забудьте вчасно внести правильне підживлення. Розповідаємо про найефективніше.
Великдень не за горами, тож варто запастися рецептами святкових страв. Обов'язково спробуйте приготувати цю сирну…