No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачКомпанія Roland – номер один в світі музики

Компанія Roland – номер один в світі музики

На яких засадах сьогодні тримається робота виробника, якими цінностями він послуговується - в матеріалі від експертів інтернет-магазину Музлайн.

Про заслуги та досягнення бренду Roland сказано вже дуже багато – протягом багатьох років він залишається лідером світової індустрії електронних та цифрових музичних технологій. На його рахунку – десятки інструментів, що стали культовими, а до складу корпорації входять потужні гравці ринку музичних інструментів, цифрових програмних рішень, аксесуарів та іншого.

Якість майбутнього вже сьогодні

Основна роль корпорації Roland у сучасних умовах – визначати майбутнє цілої індустрії, формувати її цінності та вектор розвитку на десятиліття вперед. Це стосується багатьох аспектів (причому, не завжди пов’язаних зі звуком безпосередньо):

  • дизайну у широкому розумінні – від мінімалістичної естетики до продуманої до дрібниць ергономіки шкірного елемента;
  • користувацького досвіду в аспектах зручності, передбачуваності, стабільності, безпеки та інших;
  • інновацій у галузі звуку – нові цифрові рішення, потужні технології обробки даних для максимально якісного чи реалістичного звучання;
  • робота з різними сегментами користувачів – від початківців з обмеженим бюджетом до супер професіоналів, які працюють з комерційними проєктами.

Насправді цей перелік може бути яким завгодно довгим і на обговорення всіх його пунктів можна втратити дуже багато години. Але незмінним залишається факт лідерства Roland у репутаційному та фінансовому показниках, що доводять реальність та справедливість його цінностей серед основної аудиторії користувачів.

Основний вектор розвитку компанії – футуристичний з основою на задоволенні актуальних потреб. Що це означає? Насамперед ті, що виробник дає клієнту ті, що тому треба, але трохи більше. Якщо це інструмент – то з необмеженим потенціалом як в акустичному, так і в практичному сенсі, якщо це програмний компонент, бібліотека семплів, пакет плагінів – то обов’язково з найсвіжішими оновленнями.

Через такий підхід конкурентам досить важко досягти подібного рівня – і для них втрачається, на думку експертів інтернет-магазину Muzline, лише одне перевага – більш доступна вартість продукції, ніж ціни, що супроводжують весь пакет пропозицій від Roland. Тож суто з практичної точки зору компанії мало що загрожує в майбутньому і ми можемо сміливо чекати нових революційних розробок та технологічних проривів від бренду номер один у світі.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні