Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Скумбрія свіжа – 1 штука, морква – 1 штука, огірок маринований – 1 штука, яйце – 1 штука, желатин – 10 грамів, сіль та перець – за смаком.
Рибу поділити на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і посипати желатином.
Після цього зняти плівку, нарізати скумбрію і подати холодну закуску на стіл.
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…