Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Скумбрія свіжа – 1 штука, морква – 1 штука, огірок маринований – 1 штука, яйце – 1 штука, желатин – 10 грамів, сіль та перець – за смаком.
Рибу поділити на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і посипати желатином.
Після цього зняти плівку, нарізати скумбрію і подати холодну закуску на стіл.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…