Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Скумбрія свіжа – 1 штука, морква – 1 штука, огірок маринований – 1 штука, яйце – 1 штука, желатин – 10 грамів, сіль та перець – за смаком.
Рибу поділити на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і посипати желатином.
Після цього зняти плівку, нарізати скумбрію і подати холодну закуску на стіл.
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?