Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Рулет зі скумбрії
Інгредієнти
Скумбрія свіжа – 1 штука, морква – 1 штука, огірок маринований – 1 штука, яйце – 1 штука, желатин – 10 грамів, сіль та перець – за смаком.
Приготування
Рибу поділити на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і посипати желатином.
- Відварену моркву натерти на тертці.
- Варене яйце та маринований огірок порізати на тонкі кружальця.
- Викласти на рибу яйце, огірок та моркву.
- Скумбрію щільно загорнути у харчову плівку і зафіксувати ниткою. Зробити кілька проколів у плівці і відварити у підсоленій воді протягом 30 хвилин.
- Помістити рибу під гніт до повного остигання. Потім охолодити у холодильнику, щоб застиг желатин.
Після цього зняти плівку, нарізати скумбрію і подати холодну закуску на стіл.