Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати планшет

Як вибрати планшет

Этот материал также доступен на русском языке
Компактний планшет – найкраще рішення для тих, кому смартфона вже недостатньо, а ноутбук займає надто багато місця у сумочці. Як вибрати гаджет, щоб він відповідав усім вашим вимогам?

Як планується використовувати планшет

Перш ніж вирушити на пошуки планшета, визначтеся, для яких цілей він вам потрібен.

Усі планшети умовно можна поділити на кілька категорій:

    • якщо планшет потрібний для читання книг, ведення соціальних мереж та веб-серфінгу, то вам слід звернути увагу на компактні моделі. У такому випадку краще вибрати планшет із діагоналлю не більше 7 дюймів. При цьому особливих вимог до технічних характеристик висувати не варто, оскільки таке навантаження витримає навіть найпотужніший планшет;
    • якщо плануєте купити планшет для перегляду фільмів, то при покупці рекомендується звернути увагу на якість та продуктивність дисплея з високою роздільною здатністю;

Якщо планшет потрібен на заміну ноутбука для роботи в офісі або вдома, то в такому випадку зверніть увагу на девайси, до яких можна підключити зовнішню клавіатуру та мишу. Це особливо важливо, якщо ви звикли мати справу із класичною клавіатурою. Також планшет для офісної роботи повинен мати оперативну пам’ять не менше 8-10 Гб;

  • якщо ви вирішили придбати планшет для ігор, то тут знадобиться потужний процесор та велика оперативна пам’ять.

З великим вибором планшетів і детальним описом усіх функцій і характеристик можна ознайомитися за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/odessa/planshety_blackview.html

Акумулятор повинен бути пропорційним екрану

Розмір планшета в першу чергу залежить від діагоналі екрану та дизайнерських особливостей моделі. Для дітей підійдуть планшети невеликих розмірів, наприклад з діагоналлю екрана 7-8 дюймів.

Для роботи та вирішення поточних завдань знадобиться аксесуар великих розмірів. Для роботи краще вибрати планшет із діагоналлю екрану 10-13 дюймів.

Останнім часом особливою популярністю користуються планшети BLACKVIEW, які добре зарекомендували себе на ринку і відповідають усім необхідним вимогам: як для навчання, так і для роботи.

При виборі планшета з великим екраном потрібно пам’ятати про те, що він з’їдає більше енергії і зменшує автономну роботу планшета. Якщо все ж таки потрібно купити планшет з великим екраном, то краще вибрати моделі з потужнішим акумулятором. Наприклад, є моделі, куди виробники встановили акумулятори однакової потужності, які розмір і функціональні особливості відрізняються.

Що не так з камерою на планшеті

Виробники планшетів часто акцентують увагу на кількості мегапікселів камери. Але для камери на планшеті ці характеристики не дуже важливі, оскільки планшетом як фотоапарат користуються небагато, насамперед, тому що це незручно. Тому не варто в магазині рахувати пікселі та вибирати якість камери на планшеті, тому що, як показує практика, користуватися нею ви не будете. Для цього кожен у кишені має смартфон.

На що справді варто звернути увагу при купівлі планшета, то це на наявність передньої камери. Якщо її немає, то ви не зможете спілкуватися по відеозв’язку та брати участь у онлайн-зустрічах та конференціях. При покупці попросіть продавця увімкнути гаджет та продемонструвати якість роботи фронтальної камери.


*на правах реклами

Нове на сайті