Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для булочок: борошно – 800 грамів, сіль – 1 столова ложка, швидкодіючі дріжджі – 15 грамів, молоко – 400 мілілітрів, вершкове масло – 60 грамів, яйця – 2 штуки;
для начинки: суміш подрібнених сухофруктів, горіхів та цукру – 300 грамів, яблуко – 2 штуки, вершкове масло – 25 грамів, мелена кориця, терта цедра одного апельсина і цукати – за смаком;
для прикраси та глазурі: цукрова пудра і терта цедра апельсина – за смаком.
Тим часом змішати суміш сухофруктів, горіхів та цукру, очищені й подрібнені яблука, цедру апельсина, цукати і корицю.
Накрити ялинку чистим рушником і залишити на 30-45 хвилин. Запікати булочки в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин, доки булочки не підрум’яняться.
Готові булочки прикрасити цукровою пудрою і цедрою лимона або на свій смак.
В Україні хочуть змінити правила проведення перерахунку пенсій для певних категорій. Що саме пропонують і…
Оголошено про реєстрацію на отримання грошової допомоги від міжнародного фонду. Як подати заявку.
Частина учнів загальноосвітніх шкіл України у новому навчальному році будуть вивчати значно менше предметів, ніж…
Відомий міжнародний благодійний фонд оголосив про видачу продуктових наборів для певних категорій українців. Як отримати…
Через помилки в трудових книжках, втрату документів або недбале оформлення кадрових справ багато людей отримують…
Частині пенсіонерів потрібно звернутися до Пенсійного фонду із заявою, щоб пенсійники перерахували пенсію. Кого це…