Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для булочок: борошно – 800 грамів, сіль – 1 столова ложка, швидкодіючі дріжджі – 15 грамів, молоко – 400 мілілітрів, вершкове масло – 60 грамів, яйця – 2 штуки;
для начинки: суміш подрібнених сухофруктів, горіхів та цукру – 300 грамів, яблуко – 2 штуки, вершкове масло – 25 грамів, мелена кориця, терта цедра одного апельсина і цукати – за смаком;
для прикраси та глазурі: цукрова пудра і терта цедра апельсина – за смаком.
Тим часом змішати суміш сухофруктів, горіхів та цукру, очищені й подрібнені яблука, цедру апельсина, цукати і корицю.
Накрити ялинку чистим рушником і залишити на 30-45 хвилин. Запікати булочки в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин, доки булочки не підрум’яняться.
Готові булочки прикрасити цукровою пудрою і цедрою лимона або на свій смак.
Маршрутизатор — це один із найважливіших пристроїв у вашій мережі, який забезпечує стабільне з'єднання між…
Ця страва раніше була дуже популярною на Поліссі, але сьогодні її готують у всіх куточках…
Якщо ви хочете виростити на своїй ділянці найсолодшу та соковитішу редиску, то вам у цьому…
3 квітня очікуються дощі у більшості центральних, південних та західних областей України
Людям, які погано переносять стрибки тиску, в дні магнітних бур слід підстрахуватися і дотримуватися простих…
Навесні, коли пробуджується природа і яскравіше сяє сонце, кожна жінка прагне виглядати гарно. Покращити тонус…