Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для булочок: борошно – 800 грамів, сіль – 1 столова ложка, швидкодіючі дріжджі – 15 грамів, молоко – 400 мілілітрів, вершкове масло – 60 грамів, яйця – 2 штуки;
для начинки: суміш подрібнених сухофруктів, горіхів та цукру – 300 грамів, яблуко – 2 штуки, вершкове масло – 25 грамів, мелена кориця, терта цедра одного апельсина і цукати – за смаком;
для прикраси та глазурі: цукрова пудра і терта цедра апельсина – за смаком.
Тим часом змішати суміш сухофруктів, горіхів та цукру, очищені й подрібнені яблука, цедру апельсина, цукати і корицю.
Накрити ялинку чистим рушником і залишити на 30-45 хвилин. Запікати булочки в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин, доки булочки не підрум’яняться.
Готові булочки прикрасити цукровою пудрою і цедрою лимона або на свій смак.
Більшу частину території України завтра визначатиме антициклональне поле, тому суттєві опади малоймовірні.
Аналітики очікують, що незабаром активні сонячні плями, що генерують спалахи, обернуться магнітними бурями.
Пиріг з мандаринами – це теплий аромат свята та легка цитрусова свіжість. Готується просто: лише…
Швидкий домашній спосіб для лінивих та зайнятих. Всього три інгредієнти - і плям і неприємного…
В Україні продовжено військовий стан до лютого 2026 року. Чоловіки до 60 років залишаються військовозобов'язаними,…
Щоб зима була комфортною, перетворіть холодний автомобіль на теплий за лічені хвилини. Секрети, про які…