Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачФутболки з логотипом: переваги та методи нанесення зображення

Футболки з логотипом: переваги та методи нанесення зображення

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб підкреслити впізнаваність компанії можна використовувати брендування одягу, наприклад, футболок.

Замовити футболки оптом з логотипом можна, наприклад, в компанії Віп Принт. Замовлення будь-якого обсягу та складності буде готове всього за кілька днів, водночас уся продукція вирізнятиметься високою якістю та довговічністю. Віп Принт також пропонує придбати оптом сувенірно-рекламну продукцію.

Переваги футболок з логотипом

Футболка з логотипом компанії може виконувати рекламну функцію. Такий одяг на промоутерах і продавцях привертатиме увагу потенційних клієнтів. Отже, це досить недорогий, ненав’язливий і ефективний вид реклами. Для персоналізації конкретного співробітника, можна також надрукувати на футболці його ім’я.

Методи нанесення зображення на футболку

На даний момент існують такі прийоми нанесення зображення на тканину, як:

  • термоперенос;
  • шовкографія;
  • цифровий друк;
  • вишивка;
  • травлення.

Термоперенос – це швидкий, простий і бюджетний різновид друку. Найкраще термоперенос використовувати для виробів, які не передбачають тривалу експлуатацію. Це можуть бути футболки для короткострокових акцій, флешмобів.

Шовкографія передбачає нанесення кожного кольору зображення окремим макетом. Результат такого друку вирізняється барвистістю і високою зносостійкістю. У трафаретному друці можуть використовуватися як звичайні фарби, так і з блискітками або вкрапленнями.

Цифровий друк передбачає нанесення зображення на тканину за допомогою принтера. Цей метод дає змогу якісно друкувати з макета будь-якого формату, вирізняється високою швидкістю. Зверніть увагу на те, що друкувати цим способом можна лише на виробах з мінімальним додаванням синтетики.

Вишивка виконується за заданою програмою автоматичними вишивальними машинами. Можна вишивати безпосередньо на футболці або на спеціальному шевроні, який згодом пришивається або приклеюється на виріб. Вишивка – непоганий вихід зі становища, якщо потрібно нанести логотип на тканину, непридатну для друку.

При травленні малюнок “випалюється” кислотою, потім за допомогою шовкотрафарету на знебарвлені ділянки наносять потрібні відтінки.

Футболки з логотипом допоможуть підвищити впізнаваність компанії. Замовте послугу друку в компанії Віп Принт, щоб отримати якісні брендовані вироби


*на правах реклами

Нове на сайті