Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаРізнеПереваги замовлення бункера за індивідуальним проектом

Переваги замовлення бункера за індивідуальним проектом

Этот материал также доступен на русском языке
Під час військових дій багато українців змушені були мешкати у підвалах та бункерах протягом тривалого часу. У Києві, лише в одному місті, існує безліч укриттів, але проживання в них протягом тривалого часу видається надзвичайно складним. Внаслідок війни виник новий сегмент ринку – приватні бомбосховища.

Де замовити бункер?

Компанія SmartBunkersUA береться виготовити такий бункер на замовлення, який буде відповідати вимогам користувачів. Тут пропонуються три категорії укриття:

  1. FAMILY — сімейні бомбосховища спроєктовані для забезпечення повної безпеки та комфорту від 4 до 12 осіб протягом періоду від 14 до 30 днів. Наша мета — надати не лише захист від зовнішніх загроз, а й створити умови, що сприятимуть психологічному, фізіологічному та інтелектуальному комфорту протягом перебування у притулку.
  2. PUBLIC — громадські бомбосховища спроєктовані для надання безпечного притулку значній кількості людей – від 36 до 100 осіб (а за потреби – і більшій кількості) – на період від 4 до 24 годин. Наша головна мета – забезпечити повне задоволення всіх фізіологічних та санітарних потреб в умовах кризи.
  3. MILITARY — компактні бомбосховища з посиленою безпекою розроблені спеціально для задоволення потреб військових організацій та інших структур, які стикаються з підвищеними ризиками та потребують надійного захисту в умовах воєнних конфліктів або надзвичайних обставин.

Які переваги будівництва притулку за індивідуальним проєктом?

Якщо ви пройдете за посиланням https://smartbunkersua.com/ru/, то побачите, що наша компанія бере на себе повний цикл робіт зі створення та облаштування бункерів, забезпечуючи клієнтам повне задоволення потреб:

  1. Проєктування: ми починаємо з розробки індивідуального проєкту, враховуючи всі вимоги та побажання клієнта.
  2. Геодезичні обстеження ділянки: проводимо ретельні дослідження, щоб визначити параметри та місцезнаходження для встановлення бункера.
  3. Розрахунки кількості необхідних матеріалів та їх закупівля.
  4. Виготовлення бункера з використанням передових технологій та матеріалів.
  5. Риття котловану: попередні роботи проводяться професійно та точно, враховуючи всі технічні нюанси.
  6. Доставка металевої конструкції.
  7. Встановлення бункера та монтаж комунікацій.
  8. Внутрішній пристрій: створення комфортних та функціональних внутрішніх просторів притулку.
  9. Контрольна перевірка надійності.
  10. Передача об’єкта замовнику.

*на правах реклами

Нове на сайті