«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»
Електромагнітні поля Землі супроводжують нас щодня, але мало хто замислюється, який вплив вони мають на…
У понеділок, 9 червня, у центрі, на півночі та на заході стане трохи холодніше. Вночі…
Якою буде сонячна активність? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень принесе одну з найважливіших астрологічних подій року: Юпітер (великий благодійник) переходить на знак своєї…
Освіжаючий, ароматний і готується за лічені хвилини – цей суп із полуниці з йогуртом та…
Регулярне використання пенсійної картки — не забаганка, а міра безпеки.