«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Погода 2 жовтня відрізнятиметься значними температурними контрастами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Бажання чудово виглядати і стежити за своєю зовнішністю – нормальне для кожного чоловіка, який іде…
Улюблений усіма соус майонез давно став класикою на наших столах. Але чи знаєте ви, що…
З 1 жовтня 2025 року в Україні розширюється доступ до базової соціальної допомоги – державної…