«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»
6 квітня - Всесвітній день настільного тенісу, Всесвітній день фізичної активності, Глобальний тиждень здоровя підлітків.…
При розрахунку розміру пенсії беруть до уваги страховий стаж і розмір офіційної зарплати, з якої…
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…
Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?