«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»
Українці з 5 областей можуть розраховувати на нову грошову допомогу, яку виплачуватимуть протягом 6 місяців.…
Уряд планує з 2026 року збільшити мінімальну пенсію та провести чергову індексацію виплат. Попри це,…
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Більшість навіть не здогадується, що колір кухонної губки — це не просто дизайн, а підказка…
У сильні морози мешканці багатоповерхівок можуть зіткнутися з небезпекою, про яку більшість навіть не здогадується.
Українцям можуть загрожувати серйозні проблеми з отриманням компенсацій за житло. Омбудсмен назвав основну проблему.