«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»
Ключові тези: Ікона не магічний предмет, а засіб духовної підтримки. Зцілення приходить не від самої…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам
Пишні, ароматні, із золотистою скоринкою — ці оладки з яблуками підійдуть і для ранку, і…
Українці продовжують траплятися на добре відпрацьовані хитрощі зловмисників: фішингові посилання, дзвінки від "банків" та хибні…