Гарбузовий бісквіт
Інгредієнти
«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.
Приготування
- Натерти м’якоть гарбуза на дрібній тертці.
- Міксером збити яйця, всипати сіль, ванільний цукор і звичайний цукор. Ретельно збити на високій швидкості приблизно 3-4 хвилини.
- Потім всипати пшеничне борошно і акуратно вмісити його в яєчну суміш.
- Викласти в тісто тертий гарбуз і обережно перемішати.
- Змастити форму олією або вершковим, викласти тісто і розрівняти його по поверхні.
- Помістити форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.
Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.
Людмила Архипівна, Полтавська обл.»