П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГарбузовий бісквіт - швидкий, простий рецепт: через півгодини вже будете насолоджуватися

Гарбузовий бісквіт – швидкий, простий рецепт: через півгодини вже будете насолоджуватися

Этот материал также доступен на русском языке
Найлегший золотистий гарбузовий бісквіт танутиме в роті!

Гарбузовий бісквіт

Інгредієнти

«Яйця – 3 штуки, цукор – 150 грамів, борошно – 130 грамів, м’якоть гарбуза – 120 грамів, ванільний цукор – чверть чайної ложки, сіль – щіпка, олія рослинна і цукрова пудра – за смаком.

Приготування

  • Натерти м’якоть гарбуза на дрібній тертці.
  • Міксером збити яйця, всипати сіль, ванільний цукор і звичайний цукор. Ретельно збити на високій швидкості приблизно 3-4 хвилини.
  • Потім всипати пшеничне борошно і акуратно вмісити його в яєчну суміш.
  • Викласти в тісто тертий гарбуз і обережно перемішати.
  • Змастити форму олією або вершковим, викласти тісто і розрівняти його по поверхні.
  • Помістити форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Готовий бісквіт дістати з духовки і залишити остигати.

Коли випічка повністю охолоне, акуратно витягти її з форми і присипати цукровою пудрою зверху.

Людмила Архипівна, Полтавська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні