Статті

Пікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Запікаємо гарбуз у духовці

  • Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
  • Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
  • На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.

Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.

Новое на сайте

  • Новини

Деяким споживачам доведеться сфотографувати лічильник, інакше показання не зарахують

Деякі моделі лічильників після переходу показника за межу «9999» можуть сприйматися системою некоректно. Що робити…

04/10/2025 08:00
  • Статті

Газеті «На пенсії» – 20 років: чому її читає вся родина

20 років тому вийшов перший номер газети «На пенсії». Сьогодні ми хочемо розповісти вам, шановні…

04/10/2025 07:12
  • Новини

Як українцю отримати пенсію в Німеччині: скільки років потрібно працювати

Через війну багато українців почали нове життя за кордоном і зіткнулися з безліччю практичних питань.…

04/10/2025 06:32
  • Новини

Скільки грошей потрібно українцям для комфортного життя на пенсії: підрахунки експерта

Мати фінансову незалежність на пенсії — мрія більшості українців. Проте для того, щоб похилий вік…

04/10/2025 05:36
  • Новини

Погода на вихідні 4-5 жовтня: чого очікувати українцям

Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

03/10/2025 23:00
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 4 жовтня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

03/10/2025 22:25