Статті

Пікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Запікаємо гарбуз у духовці

  • Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
  • Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
  • На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.

Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.

Новое на сайте

  • Новини

У частини українців не приймуть показання лічильнків: кому доведеться платити більше

Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…

02/04/2025 13:00
  • Новини

Частину пенсіонерів позбавлять доплат до пенсії через проживання: хто потрапив до списку

Частина пенсіонерів втратить доплати до пенсійних виплат. Кабінет Міністрів України ухвалив відповідну постанову.

02/04/2025 12:11
  • Новини

Благодійна організація надає грошову допомогу українцям: як зареєструватися

Частина українців можуть отримати грошову допомогу. На що саме надають кошти.

02/04/2025 11:30
  • Новини

Закінчується дія річних тарифів на газ: скільки доведеться платити споживачам

Квітень – останній місяць дії фіксованих річних тарифів на газ. Скільки доведеться платити українцям.

02/04/2025 10:50
  • Новини

Українцям видають продуктові набори: як отримати гуманітарну допомогу

Центр підтримки запрошує українців отримати безкоштовні продукти. Яким критеріям потрібно відповідати.

02/04/2025 10:10
  • Новини

Ще один період буде включено до страхового стажу для пенсії: подробиці нового закону

Які зміни встановили в Україні стосовно нарахування страхового стажу для призначення пенсії й кого це…

02/04/2025 09:20