Статті

Пікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Запікаємо гарбуз у духовці

  • Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
  • Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
  • На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.

Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.

Новое на сайте

  • Новини

Повний перелік пільг для багатодітних сімей: перевірте, чим ви досі не скористалися

Народжуваність в Україні падає починаючи з 1993 року. Держава підтримує багатодітні сім’ї, тобто ті, в…

18/05/2025 06:29
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 18 травня

18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…

17/05/2025 21:55
  • Новини

Магнітні бурі на неділю,18 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

17/05/2025 20:59
  • Новини

Поганий сон підвищує ризик мігрені: нове дослідження підтверджує зв’язок

Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…

17/05/2025 19:47
  • Новини

Дизелям готують «стоп»: що означає заборона старих авто для України

Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…

17/05/2025 18:47
  • Новини

Вінегрет по-новому: звичний салат із несподіваними нотками

Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…

17/05/2025 17:31