Статті

Пікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Запікаємо гарбуз у духовці

  • Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
  • Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
  • На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.

Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.

Новое на сайте

  • Новини

Чи буде зимою світло в оселях: в Укренерго спрогнозували ситуацію

Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…

18/11/2025 18:30
  • Новини

Як прати куртку в машинці без ризику: правила, про які часто забувають

Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?

18/11/2025 17:30
  • Новини

Нова банкнота 5000 гривень: Нацбанк пояснив, що це за купюра і коли з’явиться в обігу

Соцмережі вибухнули новиною про введення в обіг банкноти у 5000 грн. Що про це кажуть…

18/11/2025 17:00
  • Новини

Стосується всіх, хто отримує пенсію у ПриватБанку: як не втратити доступ до рахунку

Отримуєте пенсію через «ПриватБанк»? Тоді вам важливо знати: оновлення персональних даних — обов’язкова вимога фінмоніторингу…

18/11/2025 16:30
  • Новини

Праска сяятиме, як новенька: три перевірені «народні» способи очищення від нагару

Використовуючи прості інгредієнти, які є в кожному домі, можна легко очистити праску від нагару й…

18/11/2025 16:00
  • Новини

Яблучний пиріг за 15 хвилин: швидкий рецепт з лаваша

Потрібен швидкий та смачний десерт? Спробуйте яблучний пиріг з лаваша – він легко готується, а…

18/11/2025 15:30