Борошно – 220 грамів, молоко – 250 мілілітрів, какао-порошок – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, цукор – 180 грамів, олія – 3 столові ложки, вершкове масло – 50 грамів, розпушувач – 10 грамів, ванілін і сіль – за смаком.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Гарячий кекс за бажанням можна полити шоколадною глазур’ю і посипати горіховою крихтою.
Якщо вам не хочеться поратися з тестом, але хочете пиріжків? Вихід всього є! Смачні, оригінальні…
Прийом інсуліну чи інших ліків для діабетиків часто є частиною лікування діабету. Коли в людини…
У Пенсійному фонді пояснили, кому із отримувачів субсидій потрібно до 1 липня звернутися за продовженням…
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…
Як правильно поливати буряк, щоб овоч був смачним та солодким? Розповідаємо кілька важливих правил.
Побалуйте себе та близьких простим десертом, приготування якого не потребує великих зусиль, а смак стане…