No menu items!
Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яКроки до виліковування наркозалежності

Кроки до виліковування наркозалежності

Кількість залежних на різні речовини людей з кожним роком тільки зростає. Безліч психологічних проблем, які люди не знають як вирішувати, в певний момент стає легше запити алкоголем або вжити наркотичні речовини.

Професіонали свого діла займаються лікуванням наркозалежних у Львові вже багато років та мають у своєму досвіді сотні успішно вилікуваних пацієнтів.

Як саме лікується залежність 

Лікування залежностей, навіть самих важких, реальне. Процес звільнення від наркотичної залежності завжди полягає у трьох аспектах, які потрібно впроваджувати водночас. Вони полягають в очищенні фізичного тіла, ментального та у здійсненні активних дій у реальному житті для змінення способу проживання своєї повсякденності. Ці три кроки полягають у наступному:

Очищення фізичного тіла

У клініці наркозалежному будуть проводитися регулярні крапельниці, які зможуть очистити кров та відповідно вплинуть на всі внутрішні органи та системи організму. Це потрібно не тільки для покращення стану внутрішніх органів, але й для полегшення відчуття тяги до вживання. Поки у залежного в крові знаходяться токсичні речовини, які й провокують бажання вживати наркотики, він не зможе справитися з цим станом на силі волі. Проводити процедури очищення організму лікарі будуть не раз – токсини та отруйні речовини просто так не виведуться з тіла, на це потрібен певний час.

Психологічна робота

Важливо водночас працювати над свідомістю людини, адже у наркомана завжди є причина для того, щоб вживати наркотики. Він може навіть сам не розуміти, чому в нього є до них тяга, проте без виключення залежність кріпиться на негативні програми підсвідомості. Головним фактором, що штовхає людей до вживання не усвідомлено – це низький рівень самоцінності. Та людина, яка цінує своє життя та себе просто за те, що вона є, не стане руйнувати своє життя наркотиками. Це стосується будь-яких речовин, що змінюють стан людини та впливають на її свідомість, а також здоров’я. Допомагати пацієнту розібратися в собі буде кваліфікований психотерапевт, який зможе дібратися до глибини проблеми, підняти позитивний настрій у залежного та дати відчути йому бажання жити далі. Піднімаючи свою та працюючи над собою психологічно, пацієнт буде все більше і більше звільнятися від лап залежності та будувати своє нове життя.

Дії у реальному світі

Щоб закріпити ті зміни, які відбуваються з пацієнтом на сеансах з психотерапевтом, важливо робити певні дії у реальному житті. Кожен наркоман відчуває себе стороннім до цього світу та не знає того щирого відчуття єдності, яке насправді потрібне кожній людині. Допомогти повернути цю віру та відчути себе потрібним допоможуть різноманітні корисні справи, які залежний може робити для інших людей: допомагати сиротам, інвалідам, іншим хворим на залежність.

У клініці https://mednarkoclinic.com.ua/ вам або вашій близькій людині зможуть надати якісну допомогу.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні