Нагадаємо, ми розповідали, у чому секрет приготування справжніх правильних котлет.
1. Блідий і сируватий пиріг треба поставити в духовку на 1/4 часу від початкового з тією ж температурою. Це допоможе йому зарум’янитися і дійти до готовності.
2. Якщо скоринка жорстка, темна, а під нею – сире тісто, то пиріг запікся надто швидко. Затверділу скоринку треба накрити фольгою або пергаментним папером і знову відправити пиріг у духовку на допікання.
3. Трохи розм’якшити скоринку і допекти пиріг допоможе вогнетривка посудина з водою, встановлена у нижній частині духовки.
4. Якщо ви вже розрізали пиріг і тільки тоді побачили, що тісто не пропеклося, оберніть кожен шматочок у фольгу і допечіть.
5. Іноді використовують мікрохвильову піч – кладуть невдалу випічку у підходящий посуд і тримають на середній потужності 5-7 хв. Цей варіант хороший, якщо ви поклали багато начинки, і вона не дала тісту піднятися.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.