Нагадаємо, ми розповідали, у чому секрет приготування справжніх правильних котлет.
1. Блідий і сируватий пиріг треба поставити в духовку на 1/4 часу від початкового з тією ж температурою. Це допоможе йому зарум’янитися і дійти до готовності.
2. Якщо скоринка жорстка, темна, а під нею – сире тісто, то пиріг запікся надто швидко. Затверділу скоринку треба накрити фольгою або пергаментним папером і знову відправити пиріг у духовку на допікання.
3. Трохи розм’якшити скоринку і допекти пиріг допоможе вогнетривка посудина з водою, встановлена у нижній частині духовки.
4. Якщо ви вже розрізали пиріг і тільки тоді побачили, що тісто не пропеклося, оберніть кожен шматочок у фольгу і допечіть.
5. Іноді використовують мікрохвильову піч – кладуть невдалу випічку у підходящий посуд і тримають на середній потужності 5-7 хв. Цей варіант хороший, якщо ви поклали багато начинки, і вона не дала тісту піднятися.
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…
У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…
Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…