Тваринні білки потрібно замінити на бобові і, по можливості, не забувати вживати рибу.
Булгур – 250 грамів, морква – 1 штука, цибуля – 2 штуки, часник – 1 головка, суміш сухофруктів (родзинки, курага, чорнослив) – 200 грамів, олія – 100 мілілітрів, вода – 300 мілілітрів, спеції (зіра, куркума і сіль) – за смаком.
Розмішати плов і готувати ще 20-30 хвилин на повільному вогні.
У 2026 році в Україні змінюються умови виходу на пенсію за віком. Це може стати…
Різдво асоціюється з домашнім затишком й смачною випічкою, але не всі готові проводити години на…
Під час опалювального сезону частина споживачів може отримати грошову компенсацію за спожиту електроенергію. Виплати здійснюють…
Під час вимкнень світла багато людей інстинктивно тягнуться до смартфона. Лікарі пояснюють, чому читання новин…
У сезон холодів багато людей стикаються з втомою та пригніченим настроєм. Лікарі звернули увагу на…
Світова тенденція здешевлення молочної продукції докотилася й до України. Споживачам це вигідно, але що буде…