Можливо, є раціональне зерно у цих судженнях, але цілковита відмова від хліба – це теж помилка.
На відмову від хліба організм реагує різними побічними ефектами. Дослідження довели, якщо різко припинити їсти цей продукт, це може погано вплинути на самопочуття загалом.
Хліб є джерелом поживних речовин – клітковини, вітамінів та мінералів, вітамінів групи В, заліза, магнію та селену.
Смачне правильне харчування: піца з вівсянки – смакота.
У помірних кількостях хліб – хороше джерело складних вуглеводів, які забезпечують наш організм постійним запасом енергії.
Крім того, хліб сприяє здоров’ю серця, оскільки високий вміст клітковини допомагає знизити рівень холестерину і підтримувати тиск на належному рівні.
Важливо пам’ятати, що найбільшу користь ми можемо отримати від хліба, випеченого з борошна грубого помелу. З цією метою краще вживати цільнозерновий хліб. Вибирати хліб краще зі зниженим вмістом солі.
Ім’я Олена має давньогрецьке походження. У Стародавній Греції так звали богиню родючості та знамениту Єлену…
В українських пенсіонерів побільшало способів пройти обов'язкову ідентифікацію до 31 грудня. Особливо це важливо для…
Осінні грядки – шанс забезпечити себе свіжими овочами з ранньої весни. Дотримавшись простих правил посадки,…
Забудьте про рвані і товсті млинці! Ми розкриваємо рецепт, який гарантує ідеально тонкі та дуже…
Українські багатоповерхівки можуть отримати інший спосіб подачі опалення. Чого чекати та як це вплине на…
Покупці часто стикаються з відмовою прийняти гроші, особливо великого номіналу. Експерти пояснили, що в таких…