Можливо, є раціональне зерно у цих судженнях, але цілковита відмова від хліба – це теж помилка.
На відмову від хліба організм реагує різними побічними ефектами. Дослідження довели, якщо різко припинити їсти цей продукт, це може погано вплинути на самопочуття загалом.
Хліб є джерелом поживних речовин – клітковини, вітамінів та мінералів, вітамінів групи В, заліза, магнію та селену.
Смачне правильне харчування: піца з вівсянки – смакота.
У помірних кількостях хліб – хороше джерело складних вуглеводів, які забезпечують наш організм постійним запасом енергії.
Крім того, хліб сприяє здоров’ю серця, оскільки високий вміст клітковини допомагає знизити рівень холестерину і підтримувати тиск на належному рівні.
Важливо пам’ятати, що найбільшу користь ми можемо отримати від хліба, випеченого з борошна грубого помелу. З цією метою краще вживати цільнозерновий хліб. Вибирати хліб краще зі зниженим вмістом солі.
Мобільними телефонами сьогодні користуються більшість українців. Втім, не всі знають, що їх потрібно обов'язково вимикати.…
Українцям, які мають недостатньо стажу для виходу на пенсію за віком, держава пропонує допомогу. Кого…
4 червня в Україні дощі очікуються місцями у південних областях, на решті територій країни без…
Що прогнозують фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Навіть якщо пенсіонер не користується газом, рахунок за його доставку все одно прийде. Як уникнути…
Незабаром ми відзначатимемо Трійцю — одне з найбільших християнських свят.