Можливо, є раціональне зерно у цих судженнях, але цілковита відмова від хліба – це теж помилка.
На відмову від хліба організм реагує різними побічними ефектами. Дослідження довели, якщо різко припинити їсти цей продукт, це може погано вплинути на самопочуття загалом.
Хліб є джерелом поживних речовин – клітковини, вітамінів та мінералів, вітамінів групи В, заліза, магнію та селену.
Смачне правильне харчування: піца з вівсянки – смакота.
У помірних кількостях хліб – хороше джерело складних вуглеводів, які забезпечують наш організм постійним запасом енергії.
Крім того, хліб сприяє здоров’ю серця, оскільки високий вміст клітковини допомагає знизити рівень холестерину і підтримувати тиск на належному рівні.
Важливо пам’ятати, що найбільшу користь ми можемо отримати від хліба, випеченого з борошна грубого помелу. З цією метою краще вживати цільнозерновий хліб. Вибирати хліб краще зі зниженим вмістом солі.
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…
Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.
Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?
Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.
Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?