Як прибрати гіркоту з волоських горіхів

Этот материал также доступен на русском языке

орехи
Напевно, кожен стикався з тим, що, набравши жменю апетитних чистих волоських горіхів, раптом відчував гіркоту їхнього смаку.

Гіркими горіхами робить плівка, яка покриває їхні ядра. Видалити цю плівку можна із щойно зібраних горіхів, поки вони не висохли. А як усунути гіркоту з уже висушених горіхів?

Як прибрати гіркоту з волоських горіхів?

Помістіть очищені горіхи у глибоку миску і залийте водою. Незабаром вона потемніє. Процедуру слід повторювати доти, доки вода не залишиться прозорою. Це означає, що гіркота з горіхів пішла.

Також можна просто залити горіхи водою і залишити на всю ніч. Після вимочування горіхи можна їсти відразу або підсушити в духовці для тривалого зберігання:

  • висипте горіхи тонким шаром на деко;

  • увімкніть духовку приблизно на 70 градусів;

  • помістіть деко у духовку, відкрийте дверцята і сушіть близько години.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?