Квашена капуста – дуже корисна страва. Вона містить вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк), які сприяють зміцненню імунітету і травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям і блиску волоссю. А ще цей продукт корисний для тих, хто любить низькокалорійну їжу.
Для закваски капусти годяться такі сорти: «Слава», «Подарунок», «Харківська зимова», «Ювілейна», «Завадівка».
Якщо в капусту покласти мало солі, то вона після закваски вийде дуже м’якою. А якщо навпаки, то у страві можуть загинути корисні молочнокислі бактерії. Ідеальне співвідношення: на 10 кг капусти треба додати 200 грамів солі.
Хто отримує 200% надбавки до пенсії? Всі пільги та доплати від держави ветеранам праці в…
У ресторані чи готелі гроші роблять не тільки перші відвідування, а повернення гостей і апсейл.…
Повернулися на 100 років назад? Forbes оприлюднив оцінку кількості населення країни.
Якщо шукаєте рослини, які переживуть зиму без укриття та не вимагатимуть щорічних клопотів із пересадкою,…
Хочете приготувати смачну квашену капусту якомога швидше? Просто скористайтеся цим рецептом – будете у захваті!
Синоптики зробили прогноз на перший місяць зими. Чи очікувати холоду і опадів, чи температура за…