Головна помилка у приготуванні м’ясних напівфабрикатів – попереднє розморожування. Але розморожувати їх перед приготуванням не можна.
Виконайте ці прості кроки, щоб котлети не розвалилися, не прилипли до сковороди і добре просмажилися.
У середньому заморожені котлети смажаться до готовності 15-20 хвилин із чотирма етапами перевертання. Кришку можна зняти тільки наприкінці, коли котлети будуть майже готові.
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…
Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…
Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…
Для того щоб розуміти, чи можете ви отримати безоплатне зубопротезування, необхідно ознайомитися з чинним законодавством.…
Сегодня мы расскажем о городе Волчанске, который российские оккупанты почти полностью разрушили.
До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…