Головна помилка у приготуванні м’ясних напівфабрикатів – попереднє розморожування. Але розморожувати їх перед приготуванням не можна.
Виконайте ці прості кроки, щоб котлети не розвалилися, не прилипли до сковороди і добре просмажилися.
У середньому заморожені котлети смажаться до готовності 15-20 хвилин із чотирма етапами перевертання. Кришку можна зняти тільки наприкінці, коли котлети будуть майже готові.
22 травня в Україні відзначають Міжнародний день біологічного різноманіття і День Шерлока Холмса . Вшановують…
За понаднормовий стаж українські пенсіонери можуть отримати доплату. Про які суми йдеться, і хто може…
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.