Головна помилка у приготуванні м’ясних напівфабрикатів – попереднє розморожування. Але розморожувати їх перед приготуванням не можна.
Виконайте ці прості кроки, щоб котлети не розвалилися, не прилипли до сковороди і добре просмажилися.
У середньому заморожені котлети смажаться до готовності 15-20 хвилин із чотирма етапами перевертання. Кришку можна зняти тільки наприкінці, коли котлети будуть майже готові.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…