Головна помилка у приготуванні м’ясних напівфабрикатів – попереднє розморожування. Але розморожувати їх перед приготуванням не можна.
Виконайте ці прості кроки, щоб котлети не розвалилися, не прилипли до сковороди і добре просмажилися.
У середньому заморожені котлети смажаться до готовності 15-20 хвилин із чотирма етапами перевертання. Кришку можна зняти тільки наприкінці, коли котлети будуть майже готові.
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…