Мінтай – 350 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 2 штуки, помідор – 2 штуки, твердий сир – 100 грамів, перець, олія, сіль та зелень – за смаком.
Включити духовку і нагріти її до 180 градусів. Вам треба буде лише приправити рибу і відразу ж ставити запікатися. У форму викласти філе, посолити і присипати перцем, можна збризкати соком лимона. Якщо риба сухувата, то краще перед випіканням її злегка збризкати олією. Відправити рибу у гарячу духовку на 10 хвилин.
Цибулю очистити і нарізати кубиком, моркву натерти на тертці. У сковороду влити олію і обсмажити цибулю до легкого золотистого відтінку. Натерти сир і нарізати помідори. До цибулі додати терту моркву і обсмажувати все разом ще 5 хвилин. Морква має стати м’якою. Взяти форму з рибою і викласти на неї засмажку. Зверху розподілити кільця помідорів. Далі поступово посипати тертим сиром. Поставити в духовку ще хвилин на сім до повного розплавлення сиру. Готове філе можна присипати рубаною зеленню.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.