Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПро економне використання бойлера: і чистим бути, і менше платити

Про економне використання бойлера: і чистим бути, і менше платити

Этот материал также доступен на русском языке
Большинство пенсионеров у нас в стране получают мизерные пенсии, и оплата коммунальных услуг становится для них настоящим испытанием.

До редакції надійшов лист від Емми Гушлі з Одеси, в якому вона просить розповісти про економне використання бойлера. Читачка пише:

“У газеті ви даєте багато добрих порад від різних спеціалістів. Поясніть, як правильно користуватися бойлером, щоб менше платити за світло».

Для ощадливого користування бойлером, як радять фахівці, потрібно встановити температуру нагріву близько 55 градусів замість максимальних 75 градусів.

Якщо у вас, у Еммо Федорівно, встановлено двофазний лічильник, краще включати бойлер у період з 23.00 до 7.00. Ви будете економити 50 відсотків на оплаті за електроенергію.

Вимикати з розетки бойлер необов’язково, але якщо ви використовуєте бойлер нерегулярно, тоді його краще знеструмити. Так само слід зробити, якщо ви на кілька днів їдете з квартири.Більшість пенсіонерів у нас в країні одержують мізерні пенсії, і оплата комунальних послуг стає для них справжнім випробуванням.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні