Невелика кількість сушених грибів урізноманітнить будь-яку страву: від ранкового омлету до звичного борщу. З сушених грибів готують ароматні літні супи, рагу та соуси навіть холодною зимою.
А при правильному зберіганні вони добре збережуться довго-довго.
Сухі гриби – зовсім не нешкідливий продукт, як думають багато хто. При неправильному зберіганні вони можуть стати отруйними.
Щоб уникнути отруєння, треба регулярно оглядати сухі гриби, щоб виявити зіпсовані. Про псування свідчить
Відсирелі гриби необхідно повторно просушити.
Не варто поспішати викидати пересушені екземпляри. Їх можна перемолоти в кавомолці і використовувати ароматний порошок як приправу до перших і других страв.
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…
Сало, яке завжди вважалося символом української кухні, для багатьох стало недоступним. Напередодні свят споживачі стикнулися…