Статті

Холодіє – настав час пирогів: вчимося робити ніжне листкове тісто для різноманітної випічки

Ніжне листкове тісто

Інгредієнти

«Борошно – 3 склянки, маргарин – 250 грамів, сіль – 1 чайна ложка, яйця – 1 штука, лимонна кислота – третина чайної ложки, вода холодна – 1 склянка.

Приготування

  • Борошно з маргарином посікти і перетерти. Зробити поглиблення і додати інші компоненти.
  • Все змішати, ретельно вимісити, покласти у пакет і відправити у холодильник на півгодини.
  • Потім тісто розкотити у довгу смугу, скрутити джгут по довжині й загорнути спіраллю. Також тісто можна поділити на три частини, щоб легше було розкочувати смужки по довжині.
  • Знову покласти у пакет і відправити на півгодини у холодильник. Так зробити тричі.

Готове тісто можна випікати з будь-якою начинкою.

Галина Іванівна, лист надійшов на електронну пошту редакції»

Метки: выпечка рецепт

Новое на сайте

  • Новини

Білий одяг буде як новий: що додати до прального порошку – секрети досвідчених господинь

Одяг білого кольору чудово виглядає, додає урочистості і легкості. Але навіть при акуратному використанні такі…

20/05/2024 23:29
  • Новини

У чому різниця між білими та синіми баклажанами – багато хто навіть не здогадується

Напевно, багато дачників і господинь хоч раз, але ставили перед собою питання, які баклажани краще…

20/05/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 21 травня

У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…

20/05/2024 22:27
  • Статті

Інновації в дизайні плитоносок: що нового у 2024 році

Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…

20/05/2024 21:56
  • Новини

​Магнітні бурі на вівторок, 21 травня

Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?

20/05/2024 21:33
  • Статті

Мало рухаєтеся і віддаєте перевагу дивану? Ваше здоров’я у великій небезпеці

Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…

20/05/2024 20:34