Мінтай – 500 грамів, цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, олія рослинна – 2 столові ложки, масло вершкове – 30 грамів, приправа «Прованські трави» – 1 чайна ложка, лавровий лист – 1 штука, зелень, сіль та перець – за смаком.
Його не потрібно перевертати, щоб не вийшла каша з філе. Зверху покришити зелень.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…