Мінтай – 500 грамів, цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, олія рослинна – 2 столові ложки, масло вершкове – 30 грамів, приправа «Прованські трави» – 1 чайна ложка, лавровий лист – 1 штука, зелень, сіль та перець – за смаком.
Його не потрібно перевертати, щоб не вийшла каша з філе. Зверху покришити зелень.
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…