П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляВ'язаний одяг: що потрібно знати, щоб бути в тренді цієї осені

В’язаний одяг: що потрібно знати, щоб бути в тренді цієї осені

Этот материал также доступен на русском языке
У багатьох осінь асоціюється з дощовою погодою, ароматною кавою і, звичайно ж, в'язаним одягом. Такий одяг користується великим попитом не тільки тому, що в ньому тепло і комфортно, але й тому, що з його допомогою можна створити стильний образ.

З якої пряжі має бути в’язаний кардиган

Кардигани хвилюють уми модниць уже кілька сезонів поспіль і осінь цього року не стала винятком. Цей предмет туалету має велику популярність, тому що легко допоможе впоратися з першими осінніми холодами. При виборі в’язаного кардигана в першу чергу слід звертати увагу на його візерунок. Нинішнього сезону актуальні кардигани з великою в’язкою, з листочками або великими кісками. Кардиган по праву вважається універсальним одягом, оскільки його легко можна скомбінувати як з кросівками, так і з взуттям на підбиранні. Найкраще купувати кардигани, для виготовлення яких використовується пряжа з натуральних волокон – вовни або бавовни. Такий одяг не електризується і добре зберігає тепло.

Не меншою популярністю користуються светри та пуловери. Светри – ідеальний варіант під штани та джинси, а пуловери зроблять образ більш жіночним у комбінації, наприклад, зі спідницею-олівцем. Якщо ви вмієте в’язати, обов’язково створіть свій ексклюзивний варіант пуловера. Придумайте образ, купіть спиці, пряжу та починайте творити.

В’язані сукні міді, максі та міні: що вибрати

Особливим шиком відрізняються в’язані сукні, які особливо актуальні цього сезону. Головне правило: правильно поєднувати в’язане плаття із взуттям.

Якщо ваш вибір упав на сукню міді довжини, то тут особливо переживати не варто, оскільки таке плаття ідеально виглядає як з чоботами на шпильці і високою халявою, так і з брутальними черевиками.

Сукні максі довжини підійдуть не тільки для осінньої прогулянки, а й для зимової. Як правило, такі сукні доповнені витонченими високими комірами, які захищають від негоди та надають образу вишуканості. Під такі сукні краще вибрати класичне взуття на підбираннях або на невеликій платформі. Сукні максі добре поєднуються з короткими дублянками, кожушками або куртками.

Вважається, що сукня міні – невідповідний варіант для пізньої осені та зими. Це так, якщо йдеться про звичайну сукню. Тепла в’язана сукня міні зігріє в холодну пору року, попри невелику довжину. Весь секрет у тому, що його потрібно правильно носити:

  • поєднувати з теплими колготками;
  • підбирати правильне взуття. Під сукні міні краще використовувати широке взуття на низькому ходу і назавжди забути про поєднання із взуттям на високих підборах;
  • вдягати під верхній одяг довжиною максі або нижче колін.

Як доглядати за в’язаним одягом

В’язаний одяг, особливо ручної роботи, завжди на піку популярності. Щоб речі виглядали як нові і не втратили з часом свого первісного вигляду, за ними потрібно правильно доглядати, особливо якщо йдеться про вироби з натуральної пряжі.

  1. Прати в’язані речі необхідно, вибираючи делікатний режим або ручне прання.
  2. Вода має бути не вище 30 ℃.
  3. Використовувати рідкі засоби для прання. Вони краще виполіскуються.
  4. Викручувати в’язані вироби не можна, а сушити їх найкраще на горизонтальній поверхні, наприклад, використовуючи класичну сушарку.
  5. Не можна сушити в’язані вироби поблизу опалювальних приладів.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні