При виборі гарбуза не слід гнатися за величезними плодами. У занадто великих плодів, що переросли, м’якоть може бути сухою, водянистою і гірчити. У стиглих гарбузів хвостик темний і сухий.
Смак гарбуза залежить від кольору м’якоті – що яскравіша, то солодша. Але в магазині подивитися на м’якоть не можна, тому оцінюйте шкірку. Вона має бути щільною, але не дерев’яною.
З цього корисного овоча виходять прості та смачні страви. Гарбуз добре поєднується з іншими овочами, яйцями, корицею, мускатним горіхом, сиром, медом, чебрецем і олією.
Гарбуз – 330 грамів, морква – 1-2 штуки, цибуля ріпчаста – 100 грамів, масло вершкове – 40 грамів, сметана – 100 грамів, сіль і зелень – за смаком.
Готову страву посипати подрібненою зеленню.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…