До того ж, домашні заготівлі лише здається складним процесом. Насправді все неймовірно просто!
Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, як правильно варити варення і конфітюри на зиму.
Варити варення або конфітюр краще недовго, достатньо 10 хвилин на маленькому вогні. Але якщо ви хочете отримати густе варення, час варіння потрібно збільшити.
Щоб перевірити густину варення, покладіть тарілку в морозилку на 15 хвилин, а потім капніть на неї гарячим варенням і нахиліть. В’язкість варення на крижаній тарілці буде така сама, як і в готовому холодному продукті.
На 1 кг ягід рекомендується брати 500 г цукру. У випадку з кислими ягодами, такими як вишня, ви можете збільшити кількість цукру до 600 г, але не більше.
Щоб варення мало однорідну текстуру та колір, потрібно зняти пінку. Якщо залишити її, то варення буде з білими розводами, особливо добре їх видно на абрикосовому, персиковому або полуничному варенні. Також піна може призвести до появи плісняви у процесі зберігання.
Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…
Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…
Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…