Сезон гарбуза починається у жовтні та триває майже до нового врожаю. З цього корисного овоча виходять прості та смачні страви. Гарбуз добре поєднується з іншими овочами, яйцями, корицею, мускатним горіхом, сиром, медом, чебрецем і олією.
При виборі гарбуза не слід гнатися за величезними плодами. У занадто великих плодів, що переросли, м’якоть може бути сухою, водянистою і гірчити. У стиглих гарбузів хвостик темний і сухий.
Смак гарбуза залежить від кольору м’якоті – що яскравіша, то солодша. Але в магазині подивитися на м’якоть не можна, тому оцінюйте шкірку. Вона має бути щільною, але не дерев’яною.
А сьогодні ми спробуємо приготувати деруни – яскраві, соковиті, апетитні для всієї родини!
Деруни можна приготувати не лише з картоплі, а й із гарбуза. Виходять вони анітрохи не гірші за традиційні, з рецептом впорається навіть кулінар-початківець. Подати деруни можна як на сніданок, так і на вечерю зі сметаною або соусом.
Гарбуз – 200 грамів, яйце – 1 штука, цибуля – 1 штука, борошно – 0,5 столової ложки з гіркою, олія – 2 столові ложки, сіль і перець – за смаком.
Уже незабаром в Україні різко похолодає. Коли саме чекати морозів за прогнозами синоптиків?
Уряд ухвалив важливе рішення щодо людей з інвалідністю. Їм збільшують одну з наявних допомог, а…
Через чергові обстріли РФ в одній з областей ускладнено рух транспорту. Українцям пропонують альтернативні маршрути.
Пенсіонери можуть онлайн дізнатися, чи зарахував Пенсійний фонд проходження ідентифікації. Як це зробити?
Якісне професійне насіння подарує гарні врожаї та здорові рослини. Тому в першу чергу добротний врожай…
Вторинний ринок електроніки поступово стає повноцінною альтернативою купівлі нових приладів. Побутова техніка б/у дозволяє оснастити…