На прилавках магазинів можна побачити величезний вибір різних горіхів. Чим вони корисні і як їх правильно вживати?
*****
ВАЖЛИВО! Будь-які горіхи дуже калорійні, тому їх можна з’їдати по одній порції на день: наприклад, 10-15 горіхів солодкого мигдалю, 3-4 штуки волоського горіха, 20 фісташок, 5-7 штук фундука. У великих кількостях горіхи погано впливають на печінку і можуть спричинити болі в жовчному міхурі, а також викликати алергічну реакцію.
*****
У зрілому віці потрібно зменшити кількість тваринних жирів, віддаючи перевагу рослинним жирам і поліненасиченим жирним кислотам. Крім того, що тваринні жири сприяють росту жирової маси, безпосередньо впливаючи на вагу тіла, вони ще й підвищують рівень холестерину в крові, а це вже негативно позначається на роботі серця і судин.
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?