На прилавках магазинів можна побачити величезний вибір різних горіхів. Чим вони корисні і як їх правильно вживати?
*****
ВАЖЛИВО! Будь-які горіхи дуже калорійні, тому їх можна з’їдати по одній порції на день: наприклад, 10-15 горіхів солодкого мигдалю, 3-4 штуки волоського горіха, 20 фісташок, 5-7 штук фундука. У великих кількостях горіхи погано впливають на печінку і можуть спричинити болі в жовчному міхурі, а також викликати алергічну реакцію.
*****
У зрілому віці потрібно зменшити кількість тваринних жирів, віддаючи перевагу рослинним жирам і поліненасиченим жирним кислотам. Крім того, що тваринні жири сприяють росту жирової маси, безпосередньо впливаючи на вагу тіла, вони ще й підвищують рівень холестерину в крові, а це вже негативно позначається на роботі серця і судин.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…