Вареники – це популярна страва, що є тісто, обгорнене навколо начинки. Проте історія вареників дуже давня та різноманітна, і налічує сотні років.
Історія вареників пов’язана з територією сучасної України, де ця страва набула найбільшої популярності та популярності. Вареники вперше згадуються у документах XIV століття. Вони були невіддільною частиною української кухні та вважалися символом щедрості та гостинності.
Начинки були найрізноманітнішими: від сиру до картоплі. Але сьогодні у господарок вибір ще більший. Тому можна пробувати навіть крупи, тим паче вартість гречаної крупи цілком доступна.
Для тесту вам знадобиться: 2 склянки борошна, 1 яйце, пів склянки води, стільки ж молока та половину чайної ложки солі
Для начинки візьміть склянку гречки, одну середню цибулину, пару столових ложок олії, а також сіль та спеції до свого смаку.
Подавайте вареники гарячими з|із| розтопленим вершковим маслом або сметаною, а також зеленню за бажанням.
Рецепт вареників з гречкою дозволить вам насолодитися смаком цієї чудової страви. Приготуйте їх вдома та насолоджуйтесь смаком!
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…
За рік в Україні продукти харчування помітно подорожчали. Держстат зафіксував різке зростання цін на багато…
Клієнти ПриватБанку можуть зіткнутися з блокуванням карток та рахунків. Перевірте, чи потрібно пройти оновлення даних.