Цього разу ми вам розповімо, як правильно готувати класичні українські голубці.
Без голубців важко уявити нашу національну кухню. Їх прийнято готувати як із соковитим фаршем, так і з пісними. Можна використовувати як листя свіжої капусти, так і квашене. Популярні варіанти пісних голубців: з тертою картоплею, поєднанням рису та моркви, рису з грибами, картоплі та гречки. У класичному рецепті українських голубців у начинку додають рис, цибулю, моркву та прянощі.
Капуста – 1 кілограм, рис – 180 грамів, фарш свинячий, яловичий або курячий – 1 кілограм, цибуля – 3 штуки, солодкий перець – 1 штука, морква – 3 штуки, томатна паста – 2 столові ложки, вода – 100 мілілітрів, соняшникова олія – 3 столові ложки, лавровий лист – 2 штуки.
У Верховній Раді України пропонують збільшити прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату. Що треба знати.
Частина українців у жовтні зможуть зекономити на електроенергії. Кому дозволили платити менше.
Щоб отримувати пенсію у 2025 році, пенсіонери повинні пройти щорічну ідентифікацію. Кого це стосується та…
Сир часто вкривається пліснявою вже за кілька днів після покупки? Є один перевірений лайфхак, який…
Українська мова давно вийшла за межі України. Вона звучить у різних куточках світу — від…
У Миколаївській області суд зобов’язав жінку повернути 16862 гривні надміру виплаченої субсидії.