Цього разу ми вам розповімо, як правильно готувати класичні українські голубці.
Без голубців важко уявити нашу національну кухню. Їх прийнято готувати як із соковитим фаршем, так і з пісними. Можна використовувати як листя свіжої капусти, так і квашене. Популярні варіанти пісних голубців: з тертою картоплею, поєднанням рису та моркви, рису з грибами, картоплі та гречки. У класичному рецепті українських голубців у начинку додають рис, цибулю, моркву та прянощі.
Капуста – 1 кілограм, рис – 180 грамів, фарш свинячий, яловичий або курячий – 1 кілограм, цибуля – 3 штуки, солодкий перець – 1 штука, морква – 3 штуки, томатна паста – 2 столові ложки, вода – 100 мілілітрів, соняшникова олія – 3 столові ложки, лавровий лист – 2 штуки.
Популярні сорти винограду нерідко дивують відсутністю кісточок. Чому так відбувається, розповів експерт.
Хрусткі та ароматні – саме такими виходять мариновані томати за рецептом Зої Яновської з Любашівки.…
Відтепер українцям більше не доведеться відкривати кілька карток для різних програм допомоги – уся фінансова…
Пенсія може виявитися меншою, ніж ви очікуєте, якщо вчасно не підтвердити свій трудовий стаж до…
На Алясці відбулася зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна, після якої президент США зробив гучну…
Хижаки, які колись вважалися екзотикою південних степів, нині стає реальністю навіть у центральних і західних…