Що це таке? Цукатами називають приготовані в сиропі, а потім висушені шматочки різних плодів або їх шкірки.
Крім того, цукати – чудова заміна цукеркам, їх найбільш корисний варіант, що містить у собі величезну кількість клітковини, різноманітні вітаміни та корисні мікроелементи.
Нагадаємо, ми розповідали про основні принципи приготування пастили, цукатів та сухофруктів у домашніх умовах. А тепер можна спробувати теорію практично. Почали ми з пастили, продовжимо цукатами..
Тверді груші – 1 кілограм, цукор – 1 кілограм, лимонна кислота – 2-3 грами, вода – 300 мілілітрів.
Готові цукати щільно закрити у скляній банці. Якщо ви хочете, щоб цукати не злипалися, їх можна пересипати цукровою пудрою. Зберігати у сухому місці при кімнатній температурі.
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…
У фасуванні сипучих товарів одним із найбільш практичних рішень є використання пакетів-слайдерів, які забезпечують збереження…