Нагадаємо, ми розповідали про основні принципи приготування пастили, цукатів та сухофруктів у домашніх умовах. А тепер можна спробувати теорію практично. І почнемо ми з пастили.
Сливи – 1 кілограм, цукор – 100 грамів.
Правильно висушена пастила при натисканні пружинить, але залишається дещо липкою.
Пастилу прямо з папером акуратно нарізати на смужки.
Зняти папір і кожну смужку розрізати впоперек і згорнути рулетиком.
Зберігати пастилу у скляній закритій банці в темному місці.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…