No menu items!
Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачМікроцемент: 5 причин чому він підкорив світ дизайну інтер'єрів

Мікроцемент: 5 причин чому він підкорив світ дизайну інтер’єрів

Мікроцемент — це відносно новий матеріал, який швидко набирає популярність у сфері дизайну інтер'єрів. Розповідаємо де застосовується мікроцемент і п'ять причин, через які цей матеріал є ідеальним рішенням у сучасних і стильних інтер'єрах.

Де застосовується мікроцемент

Мікроцемент — це суміш цементу, полімерів і пігментів, яку наносять тонким шаром на будь-яку поверхню.

Хочете переробити свій інтер’єр, але не знаєте де застосовувати мікроцемент? Це універсальний і довговічний матеріал, який може стати чудовим рішенням для будь-якого інтер’єру.

Ось кілька реальних прикладів його використання:

  • Ванна кімната. Оздоблення стін, підлоги та стелі. Створює відчуття розкоші й елегантності та легко підтримується в чистоті.
  • Кухня. Оздоблення стін, мийки та стільниці. Стійкий до вологи та забруднень, а також має стильний вигляд.
  • Вітальня. Оздоблення стін, підлоги та меблів. Неповторна атмосфера, затишок і комфорт.
  • Спальня. Оздоблення стін і підлоги. Створює відчуття спокою й умиротворення.

П’ять причин популярності мікроцементу

Ці п’ять причин роблять мікроцемент в інтер’єрі одним із найпопулярніших матеріалів та радує власників довгі роки:

  • Універсальність. Це універсальний матеріал, який можна використовувати для різних цілей. Мікроцемент підходить для оздоблення стін, підлог, стель, меблів, сантехніки та інших поверхонь. Він однаково гарний для створення гладких і фактурних поверхонь. Його можна пофарбувати в будь-який відтінок і створити унікальний стиль.
  • Естетика. Мікроцемент має гладку однорідну поверхню, завдяки якій створюється відчуття розкоші та елегантності. З урахуванням можливості пофарбувати його в будь-який відтінок, процес створення подібного інтер’єру спрощується в кілька разів. Він добре підходить для створення різних візуальних ефектів, на кшталт глянцю, матового блиску та інших.
  • Екологічність. Це екологічно чистий матеріал без вмісту шкідливих речовин. Безпечний для здоров’я людини та навколишнього середовища, не виділяє шкідливих речовин у повітря. Він повністю безпечний для використання в житлових приміщеннях і громадських місцях.
  • Простота догляду. Не потребує особливої уваги в умовах повсякденного побуту. Його можна мити звичайними мийними засобами. Мікроцемент не вбирає вологу і бруд, тому його легко утримувати в чистоті.
  • Довговічність. Довговічний матеріал, стійкий до зносу, механічних і ударних навантажень. Не боїться води, перепадів температур і механічних впливів.

Насамкінець варто додати, що мікроцемент не просто модний тренд, а й вкрай ефективне рішення оздоблення приміщень, яке підійде практично у всіх випадках.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні