Одним із таких рецептів є баклажани в крохмальному паніровці.
Баклажани – 500 грамів, крохмаль кукурудзяний – 3 столові ложки, олія соняшникова – 200 мілілітрів, сіль та олія – за смаком.
Готові баклажани викласти на тарілку з паперовим рушником.
Зробити чорнослив удома простіше, ніж здається. При правильному сушінні та грамотному зберіганні він збереже максимум…
Чи можна носити чужий одяг — питання не лише гігієни, а й енергетики. Лікарі, психолог…
Застосуйте натуральні поглиначі, без хімії. Ці три прості продукти швидко позбавлять ваш холодильник “аромату” і…
Бажаєте підписувати документи не виходячи з дому? Електронний підпис (КЕП) – ваш помічник у цифровому…
У Слов’янську, Краматорську, Дружківці зняти квартиру коштує дорожче, ніж у столиці. Розповідаємо, як формуються рекордні…
Учасники бойових дій мають право на значні пільги під час оплати комуналки. Ці пільги поширюються…