Одним із таких рецептів є баклажани в крохмальному паніровці.
Баклажани – 500 грамів, крохмаль кукурудзяний – 3 столові ложки, олія соняшникова – 200 мілілітрів, сіль та олія – за смаком.
Готові баклажани викласти на тарілку з паперовим рушником.
Технічний збій чи людський фактор? Як клієнт ПриватБанку втратив чималеньку суму під час поповнення картки.
Стоматологічна клініка — це не лише про бормашину та лікаря в масці. Це місце, де…
Без перешкод і без квитка. Що загрожує за відмову у пільговому перевезенні і як захистити…
Овочі взимку 2025/26 року будуть дешевші порівняно з минулим роком. Чому так, пояснив НБУ.
Розмір житлової субсидії залежить не тільки від доходу домогосподарства, а й від соціальних норм споживання,…
Кожне посвідчення водія, яке видають сервісні центри МВС, містить спеціальні відмітки. Вони вказують на певні…