Одним із таких рецептів є баклажани в крохмальному паніровці.
Баклажани – 500 грамів, крохмаль кукурудзяний – 3 столові ложки, олія соняшникова – 200 мілілітрів, сіль та олія – за смаком.
Готові баклажани викласти на тарілку з паперовим рушником.
Напередодні вихідних Україну накриє щільна хмарність, однак дощів і снігу синоптики не прогнозують. Попри відносно…
Істотних магнітних бур наприкінці тижня не очікується. За прогнозами фахівців, сонячна активність 19 грудня буде…
Українці, які подали заявку на одноразову виплату «Зимова підтримка», отримають гроші найближчим часом. У Мінсоцполітики…
Навіть попри автоматичне продовження строку дії карток під час воєнного стану, окремим клієнтам ПриватБанку радять…
Безоплатна приватизація житла, якою українці користуються понад три десятиліття, може залишитися в минулому. Парламент готується…
Копчене м’ясо чи риба у багатьох асоціюється зі святковим столом і яскравим смаком. При цьому…