Середа, 22 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачНапрями в інтер'єрі для збільшення простору

Напрями в інтер’єрі для збільшення простору

Этот материал также доступен на русском языке
Найактуальнішими напрямками у дизайні інтер'єру є мінімалістичні стилі, які сприяють полегшенню простору та візуально його збільшують.

Сучасна людина хоче відчувати більше свободи, не захаращувати свій розум насиченістю інтер’єру. Дизайн інтер’єру Київ допоможе розробити стиль своєї мрії.

Мінімалістичні напрямки

Одноіменний стиль мінімалізм, який майстерно виконує з нуля до останнього моменту реалізації компанія Архи, про послуги якої ви можете почитати на сайті arxi.com.ua, відрізняється своєю простотою і водночас дорожнечею. Він досить функціональний і передбачає використання продуманих меблів, деталей інтер’єру. У цьому стилі є мінімальна кількість декоративних елементів для створення максимально відкритого простору, вільного. Основні кольори – нейтральні білий, сірий, бежевий. Світлі відтінки допомагають створити відчуття невагомості та злиття простору – таким чином кімнати здаватимуться більше, ніж є насправді. Ще з мінімалістичних напрямків можна виділити:

  • Скандинавський стиль, який прийшов до нас із Північної Європи. Відкрите планування кімнат та великі вікна сприяють проникненню великої кількості світла та створюють відчуття легкості, простору. Цей стиль має на увазі затишний і спокійний простір, в якому можна комфортно проводити час, відпочивати, розвиватися.
  • Стиль хай-тек – це сучасний напрямок, який поєднує у собі високі технології, індустріальні елементи та інновації. Основна його риса – це інтеграція у функціонал сучасних побутових приладів, які оснащені мультимедійним обладнанням та системою «розумного дому». Меблі в цьому стилі мають чіткі межі та форми, зазвичай геометричної форми, включаючи прості лінії.

Мінімалістичні напрямки завжди виглядають винятково стильно та зможуть підкреслити гарний смак господаря.

Як візуально збільшити простір

Для збільшення простору можна використовувати деякі секрети, а саме: віддавати перевагу світлим відтінкам при створенні інтер’єру, не нагромаджувати його великими декораціями, встановлювати великі вікна, а також подовжити стелю настільки, наскільки це можливо. Використовуйте дзеркала – це допоможе створити ілюзію глибини простору та візуального розширення приміщення. Скло, прозорі пластикові стільці, металеві ніжки – це елементи, які допоможуть вивільнити приміщення та полегшити його. Якщо ви бажаєте додати елементи принтів у дизайн, використовуйте вертикальні лінії для цього. Вертикальні смуги на шпалерах можуть надати висоту приміщенню та зробити його більш вільним. По можливості встановлюйте великі вікна для проникнення природного освітлення, але якщо такої можливості немає, використовуйте хороше штучне освітлення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні