Рецепт сьогоднішньої закуски з баклажанів дуже простий, але виходить дуже смачно. Паштет з баклажанів відмінно підійде як перекус або як доповнення до основних страв. Паштет має приємну щільну консистенцію, а на смак він дуже ніжний і соковитий.
Баклажани – 1 штука, сік лимона – 1 чайна ложка, цукор – половина чайної ложки, часник – 3 зубчики, сіль, петрушка, кріп, волоські горіхи та олія – за смаком.
Подавати з багетом або підсмаженим хлібом.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.