Рецепт сьогоднішньої закуски з баклажанів дуже простий, але виходить дуже смачно. Паштет з баклажанів відмінно підійде як перекус або як доповнення до основних страв. Паштет має приємну щільну консистенцію, а на смак він дуже ніжний і соковитий.
Баклажани – 1 штука, сік лимона – 1 чайна ложка, цукор – половина чайної ложки, часник – 3 зубчики, сіль, петрушка, кріп, волоські горіхи та олія – за смаком.
Подавати з багетом або підсмаженим хлібом.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…