Рецепт сьогоднішньої закуски з баклажанів дуже простий, але виходить дуже смачно. Паштет з баклажанів відмінно підійде як перекус або як доповнення до основних страв. Паштет має приємну щільну консистенцію, а на смак він дуже ніжний і соковитий.
Баклажани – 1 штука, сік лимона – 1 чайна ложка, цукор – половина чайної ложки, часник – 3 зубчики, сіль, петрушка, кріп, волоські горіхи та олія – за смаком.
Подавати з багетом або підсмаженим хлібом.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…