Груша – 1 кілограм, цукор – 800 грамів, вода – 50 мілілітрів, кардамон – за смаком.
Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та закрити кришками. Банки перевернути догори дном, укутати ковдрою та залишити до охолодження.
Зберігати у холодному місці.
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.
Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…
Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?