Невеликі помідори, можна чері, розрізати навпіл, розкласти на рівну поверхню і помістити в морозилку. Коли заморозяться, перекласти у харчовий контейнер і відправити у морозилку на зберігання. Взимку з такими помідорами можна приготувати піцу, додати їх у салат або овочеву запіканку.
Помідори перетерти на тертці (без шкірки). Заморозити сік з м’якоттю будь-якими зручними порціями. Можна використовувати пакети або форми для льоду. Заморожений сік додають у засмажку для борщу, харчо або соуси.
Помідори перекрутити, попередньо знявши шкірку. За смаком додати спеції та зелень і заморозити у формах для льоду. Заготовка згодиться для борщу або солянки, для соусів до макаронів або рису.
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.
Частина українців зможе не платити за комунальні послуги. Відповідний законопроєкт має ухвалити Верховна Рада.
В Україні ухвалили важливі зміни щодо порядку нарахування пенсій особам, які перебувають за кордоном. Пенсійний…
Відомий благодійний фонд запрошує українців зареєструватися на отримання нової грошової допомоги. Як це зробити.