Невеликі помідори, можна чері, розрізати навпіл, розкласти на рівну поверхню і помістити в морозилку. Коли заморозяться, перекласти у харчовий контейнер і відправити у морозилку на зберігання. Взимку з такими помідорами можна приготувати піцу, додати їх у салат або овочеву запіканку.
Помідори перетерти на тертці (без шкірки). Заморозити сік з м’якоттю будь-якими зручними порціями. Можна використовувати пакети або форми для льоду. Заморожений сік додають у засмажку для борщу, харчо або соуси.
Помідори перекрутити, попередньо знявши шкірку. За смаком додати спеції та зелень і заморозити у формах для льоду. Заготовка згодиться для борщу або солянки, для соусів до макаронів або рису.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…