Статті

Заправка для супу: закладаємо в консервну банку аромати та смак літа

Ароматна, вітамінізована, яскрава і красива – ваша заправка будь-який нудний зимовий суп перетворить на свято, нагадає весну чи літо – за вашим бажанням. Роботи небагато, а користі та запасів – на весь “сірий” сезон.

Заправка для супу

Помідори – 500 грамів, перець болгарський – 500 грамів, морква – 500 грамів, цибуля – 400 грамів, петрушка великий пучок і сіль – за смаком.

  • Болгарський перець очистити від насіння та нарізати тонкими смужками.
  • Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці.
  • Помідори (краще використовувати невеликі та тверді) нарізати часточками.
  • У великій мисці зʼєднати всі підготовлені овочі, додати подрібнену зелень і всипати сіль.
  • Ретельно перемішати та залишити на 10 хвилин.
  • Розкласти овочеву заправку в стерилізовані банки, присипати зверху ще сіллю.

Банки закрити кришками та прибрати на зберігання в холодильник.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 20 травня

20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…

19/05/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 20 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/05/2025 22:19
  • Статті

Найкраща добавка до м’яса, салатів та закусок: а ви вмієте її готувати?

Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.

19/05/2025 21:55
  • Новини

Шахраї розсилають фальшиві квитанції за комуналку

 У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.

19/05/2025 21:16
  • Статті

Що робити, якщо пригоріла каша: поради досвідчених кухарів

Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…

19/05/2025 20:29
  • Статті

Як зберегти голос у поважному віці: поради лікаря-фоніатра і реальні історії

Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…

19/05/2025 19:38