Наш рецепт борщової заправки із помідорами дуже зручний. Заправка не тільки виходить смачною, але й готується легко та просто, тому що не потребує стерилізації. Готується ця заправка із класичних овочів для борщу – буряків, помідорів, моркви та цибулі.
Буряк – 2 штуки, помідори – 2 штуки, морква – 2 штуки, цибуля – 2 штуки, цукор – 100 грамів, сіль – 100 грамів, оцет 9%-ний – 100 мілілітрів, запашний перець – 15 горошин, лавровий лист – 5 штук , вода – 150 мілілітрів, рослинна олія – за смаком.
Заправку перекласти в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути догори дном до охолодження.
Замовлення дипломної роботи — відповідальний крок, адже від якості виконання залежить не лише оцінка, але…
Додаткові виплати на зиму. Як працює програма щомісячної допомоги для родин?
Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…
У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…
Забудьте про довге випікання – цей «Сметанник» готується без духовки, а на все піде мінімум…
В Україні відмовляються від копійок. Які зміни запроваджує Національний банк України.