Наш рецепт борщової заправки із помідорами дуже зручний. Заправка не тільки виходить смачною, але й готується легко та просто, тому що не потребує стерилізації. Готується ця заправка із класичних овочів для борщу – буряків, помідорів, моркви та цибулі.
Буряк – 2 штуки, помідори – 2 штуки, морква – 2 штуки, цибуля – 2 штуки, цукор – 100 грамів, сіль – 100 грамів, оцет 9%-ний – 100 мілілітрів, запашний перець – 15 горошин, лавровий лист – 5 штук , вода – 150 мілілітрів, рослинна олія – за смаком.
Заправку перекласти в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути догори дном до охолодження.
Чи варто очікувати магнітні бурі 10 серпня, який прогноз дають вчені, кому цього дня треба…
Експерти попереджають про нову загрозу, що вже за кілька років призвела до значних втрат урожаю.
Частина українців можуть вийти на пенсію, не очікуючи досягнення пенсійного віку. В Пенсійному фонді України…
У Раді пропонують змінити підхід до стягнення штрафів, зафіксованих автоматично. Що відомо про запропоновані зміни.
Помилка, якої припускаються навіть досвідчені садівники, здатна вбити дерево ще до того, як воно встигне…
Коли хочеться солодкого, але немає часу на приготування – цей десерт стане ідеальним вибором. Переконайтесь…