У кукурудзі міститься багато харчових волокон та вуглеводів, а мінералів та вітамінів у ній зовсім мало. При цьому кукурудза містить набагато більше білка, аніж інші овочі, що робить її цінним продуктом для вегетаріанців.
У деяких сортах кукурудзи багато антиоксидантів-каротиноїдів, що надає їм яскраво-жовтогарячий колір. Ці антиоксиданти знижують дію вільних радикалів, які прискорюють старіння та викликають хронічні захворювання.
Не дуже «любить» кукурудзу наш шлунок, тому що в ній багато целюлози і перетравлює він її важко. Єдиний спосіб допомогти йому в цьому — ретельніше пережовувати кукурудзяні зерна.
Кукурудза протипоказана тим, кому не можна їсти багато вуглеводів, а також тим, хто дотримується дієти з високим вмістом білка.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…