У кукурудзі міститься багато харчових волокон та вуглеводів, а мінералів та вітамінів у ній зовсім мало. При цьому кукурудза містить набагато більше білка, аніж інші овочі, що робить її цінним продуктом для вегетаріанців.
У деяких сортах кукурудзи багато антиоксидантів-каротиноїдів, що надає їм яскраво-жовтогарячий колір. Ці антиоксиданти знижують дію вільних радикалів, які прискорюють старіння та викликають хронічні захворювання.
Не дуже «любить» кукурудзу наш шлунок, тому що в ній багато целюлози і перетравлює він її важко. Єдиний спосіб допомогти йому в цьому — ретельніше пережовувати кукурудзяні зерна.
Кукурудза протипоказана тим, кому не можна їсти багато вуглеводів, а також тим, хто дотримується дієти з високим вмістом білка.
У понеділок синоптики очікують, що значна частина території України опиниться у тиловій частині холодного атмосферного…
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Без желатину, без зайвого клопоту — лише сік, вода, крохмаль та цукор. А результат? Справжній…
Наступний тиждень – особливий: день благословення 12 серпня, потужні астрологічні аспекти та шанс вийти на…
Багато хто стикається з ситуацією, коли в квартирі прописана людина, яка там не живе або…
Паперові рушники – це набагато більше, ніж просто спосіб витерти руки. Вони можуть стати справжніми…