Баклажани треба нарізати кубиками або скибочками, посолити, витримати 20 хвилин, а потім промити холодною водою.
Якщо цвітну капусту відварити у воді з додаванням молока, її колір не потемніє. Щоб капуста при варінні не мала неприємного запаху, покладіть у каструлю шматочок білого хліба або накрийте її тканиною, змоченою в оцті.
Майте на увазі, кабачки, баклажани або стручковий перець не рекомендується класти в недостатньо розігрітий жир, оскільки вони вбирають його частину, набувають неприємного смаку і важко перетравлюються.
Якщо перед викладенням салату натерти стінки часником, тоді смак і запах стануть більш вираженими, з легким свіжим запахом.
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…
Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…
У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.
Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…
Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…
Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…