Баклажани треба нарізати кубиками або скибочками, посолити, витримати 20 хвилин, а потім промити холодною водою.
Якщо цвітну капусту відварити у воді з додаванням молока, її колір не потемніє. Щоб капуста при варінні не мала неприємного запаху, покладіть у каструлю шматочок білого хліба або накрийте її тканиною, змоченою в оцті.
Майте на увазі, кабачки, баклажани або стручковий перець не рекомендується класти в недостатньо розігрітий жир, оскільки вони вбирають його частину, набувають неприємного смаку і важко перетравлюються.
Якщо перед викладенням салату натерти стінки часником, тоді смак і запах стануть більш вираженими, з легким свіжим запахом.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…